29 Haziran 2015 Pazartesi

Alanya Avsallar Rehberi

Alanya Avsallar Beldesinde yer alan Otel,Apart,Tatil köyü ve Pansiyonlar ve fiyatları hakkında rehber olmak amacı ile hazırlanmıştır.

Avsallar beldesi Alanya'nın 25 Km doğusun da yer almaktadır.Turizmin gelişmesi ile birlikte Alanya kabına sığmaz olunca ,Alanya sahil şeridinde bulunan diğer beldelerde bu gelişimden olumlu etkilenerek birer turizm ve tatil beldesi haline dönüşmüştür.Dünyaca ünlü pek çok Büyük Otel Alanya Avsallar beldesine yatırım yaparak Avsallar 'ın gelişimine katkıda bulunmuştur.Alanya Avsallar tatil köyleri ve 5 yıldızlı lüks herşey dahil erken rezervasyon otellerinin yanı sıra,Sakin ve huzurlu bir tatil isteyenlerin tercih ettiği Apart otel ve Pansiyonlarda bulunmaktadır.
Alanya Avsallar

Alanya'ya 22 kilometre uzaklığındaki Avsallar beldesi de Konaklı gibi popüler bir turizm mekanı ve devasa tesislere sahip Alanya tatil köylerinin yoğun olduğu bir yer. Genelde Alman ve Rus turistlerin akınına uğrayan Avsallar adını muhtemelen buraya gelip ilk yerleşen Türkmen aşireti Avsallar'dan alıyor. Kasaba aslında eskiden daha kuzeyde imiş ama 1800lü yılların sonunda çıkan bir yangından sona bugünkü konumuna taşınmış.

Avsallar'daki otellerin bir listesi, oda fiyatları ve konuk değerlendirmeleri gibi ayrıntılar için Alanya Avsallar otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

Alanya Konaklı Rehberinde yer alan Apart ve Otelleri de inceleyiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder