15 Haziran 2015 Pazartesi

Alanya Hakan Pansiyon


Alanya pansiyonları içinde tatilciler tarafından sıkça tercih edilen Hakan Pansiyon uygun fiyatları ve rahat odaları,bahçesi,kamelyasının yanı sıra misafir perver yönetimi ile de dikkat çekiyor.

Alanya Pansiyonlarından Hakan Pansiyon da tatil yaparken alanya'nın doğal güzelliklerini keşfedebilir yada eşsiz denizi ve kumsalında tatilin tadını çıkartabilirsiniz.Alanya da aile pansiyonu arıyorsanız tercihiniz hakan pansiyon olsun.

Ülkemizin en gözde tatil beldesi olan Alanya'da aile misafirperverliği içinde konaklayabileceğiniz pansiyonumuz denize sadece 50 m.mesafededir. Tüm odalarımız klimalı ve televizyonlu olup, kablosuz internet bağlantımızı ücretsiz kullanabilirsiniz. Pansiyonumuzda 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Günün yogunluğunu bahçemizde atabilir, ailenizle mutlu bir tatil yaşayabilirsiniz. Otogara 50 m.uzaklıkta olan pansiyonumuz, şehir merkezine araç ile 5 dk.uzaklıktadır. Siz ve değerli dostlarınızı ağırlamaktan mutluluk duyarız.





Alanya Pansiyon fiyatları sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden fiyat almak ve rezervasyon için iletişim numaralarından irtibat kurunuz.

ADRES : KIZLARPINARI MAH.OTOGAR MEVKİİ ÖĞRETMENEVİ  SOK.NO:7 ALANYA 
  
Hakan Aile Pansiyonu 

Telefon 0242 513 37 54

Web adresimiz : http://hakanpansiyon.com/ 












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder